Jack Björklund tässä hei!

Rakastan työtäni, enkä koskaan laske päiviä loman
alkuun. Oli vuosi 2000, kun hurahdin tähän ammattiin. Silloin kokeilin
ensimmäistä kertaa stand up -komikkaa ja tiesin heti, että olin tullut kotiin: tätä haluan tehdä loppuelämäni ajan. Stand up -komiikan tekeminen on minulle intohimo.

Tällä hetkellä minulla on 2000 keikkaa takana ja tämä on minun mielestä edelleen
parasta, mitä voi tehdä vaateet päällä. Sen parempaa tunnetta ei ole, kuin että saan tuottaa ihmisille spontaaneja nauruja illasta iltaan ja huomata, miten
ihmiset unohtavat harmaan arjen pitkäksi aikaa keikkoillani käydessään.

Olet varmaan samaa mieltä siitä, että nauru tuo hyvänolon tunteen?

Silloinhan meidän pitää tavata, vai mitä?

Nähdään keikoilla!

Jack Björklund

Sanottua Jackesta

"Jackella on ote yleisöstä ja tuo ote tuntuu hyvälle. Stand up –lavoja jo vuosia kiertänyt mies Pietarsaaresta on elämänsä kunnossa. Björklund kääntää ihmiset ja ihmisten väliset suhteet omaksi maailmakseen. Ja tuo maailma on hauska!"

- Tomaatteja Tomatteja festivaalit

"Jack Björklund on samanlainen kuin huumorinsa. Mies jota on mahdoton siteerata. Björklund vastaa kysymyksiin maalailemalla tilanteita. Hän ironisoi, satirisoi, liioittelee, ilmeilee, matkii ja käy itsekseen kuvitteellista vuoropuhelua. Hän on luonnostaan hauska. Melko fyysiselläkin tavalla. Ja aidosti. Ei tippaakkaan vaivaannuttavalla hehheh-tyylillä."

- Keskipohjanmaan viikkolehti nro 4 2007 teksti Kaisa Hahto

"Kiitos Jacke ammattitaitoisesta duunista Pop Klubin yleisön lämmittelyssä! Hienoa ettet sorru stand upissa räävittömyyksiin - "hätäkeskus" on ehdoton suosikkini!"

- Aram Aflatuni, tuottaja/Tarinatalo

"Jacke oli esiintymässä Yleisradion Aamu-tv:n 10-vuotissynttäreillä helmikuussa 2007. Yleisössä oli vaativia toimittajia, mutta vaativista lähtökohdista huolimatta Jacke sai porukan rentoutumaan ja nauramaan vedet silmissä. Hyvä Jacke!"

- Katri Viippola, toimittaja, Aamu-tv

Uutiskirje

© 2015 Jack Björklund. All Rights Reserved. Web: Darkgrove ™
Top